Crumble s jablkovo-vanilkovým pudinkem

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Crumble s jablkovo-vanilkovým pudinkem

Další obměna výborné a výživné snídaně, tentokrát s plná podzimních chutí - jablka, oříšků, skořice.

Postup přípravy

  1. Jablko nastrouhejte nahrubo, promíchejte s pudinkovým práškem, skořicí a nahrubo nasekanými pekany. Dejte do zapékací misky.

  2. Bebe sušenky nadrolte nadrobno, přisypte mouku, rozpuštěné máslo a med (nemusí být mnoho, bebe jsou dostatečně sladké). Vypracujte drobenku, kterou nasypte na jablka do misky.

    Pečte při 180 °C 15–20 minut. Po vytáhnutí nechejte chvíli zchládnout. Dobrou chuť.

    Bebe sušenky nadrolte nadrobno, přisypte mouku, rozpuštěné máslo a med (nemusí být mnoho, bebe jsou dostatečně sladké). Vypracujte drobenku, kterou nasypte na jablka do misky.
Pečte při 180 °C 15–20 minut. Po vytáhnutí nechejte chvíli zchládnout. Dobrou chuť.
  3. Pokud byste crumble chtěli jíst jako svačinku či dezert, báječně se bude hodit kopeček vanilkové zmrzliny.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte