Crumble s jablkovo-vanilkovým pudinkem

Další obměna výborné a výživné snídaně, tentokrát s plná podzimních chutí - jablka, oříšků, skořice.

Crumble s jablkovo-vanilkovým pudinkem

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
jablka 100 g
puding s příchutí vanilky, prášek 1 lžička
skořice mletá 1 špetka
ořechy pekanové 10 g
sušenky 2 kusy
hladká mouka špaldová celozrnná 35 g
med včelí 1 lžíce
máslo 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Jablko nastrouhejte nahrubo, promíchejte s pudinkovým práškem, skořicí a nahrubo nasekanými pekany. Dejte do zapékací misky.

  2. Bebe sušenky nadrolte nadrobno, přisypte mouku, rozpuštěné máslo a med (nemusí být mnoho, bebe jsou dostatečně sladké). Vypracujte drobenku, kterou nasypte na jablka do misky.
Pečte při 180 °C 15–20 minut. Po vytáhnutí nechejte chvíli zchládnout. Dobrou chuť.

    Bebe sušenky nadrolte nadrobno, přisypte mouku, rozpuštěné máslo a med (nemusí být mnoho, bebe jsou dostatečně sladké). Vypracujte drobenku, kterou nasypte na jablka do misky. Pečte při 180 °C 15–20 minut. Po vytáhnutí nechejte chvíli zchládnout. Dobrou chuť.

  3. Pokud byste crumble chtěli jíst jako svačinku či dezert, báječně se bude hodit kopeček vanilkové zmrzliny.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů