Coleslaw

Lenka Maříková

A něco na zchlazení - moje verze coleslaw

Coleslaw

Suroviny pro 6 osob

Čeho Kolik
hlávkové bílé zelí 1 kus
mrkev 2 kusy
cibulka jarní, sečka 1 kus
hořčice plnotučná 1 lžíce
ocet vinný bílý 1 lžička
pepř bílý mletý 1 lžička
sůl 1 lžička
avokádový olej 1 lžíce
jablka 1 kus
cukr třtinový 1 lžička

Postup přípravy

  1. olej ocet a cukr zahřeju a vliju na posekanou a trošku promasírovanou (ručně) zeleninu, nechám ať se s tím zelenina popere sama asi 10 min. Ona to moc nedá a zkřehne. Doházím zbytek ingrediencí. Kdo chce víc krémovou konzistenci, může použít krémové tofu. Nejlépe nechat uležet do příštího dne.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů