- 2h
- 40 porcí
- jednoduché
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
280 g |
280 g |
180 g |
180 g |
2 kusy |
2 kusy |
200 g |
200 g |
kakaový prášek, holandské kakao 80 g |
80 g |
Na slepení | |
200 g |
200 g |
Na ozdobu | |
100 g |
100 g |
Postup přípravy
-
Ze surovin uděláme těsto, strojkem vytvoříme tyčky. Upečeme.
-
Vychladlé slepujeme zavařeninou, máčíme v bílé polevě.
Makronutrienty
71%
7%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 527 kJ | 439 kJ |
Kalorická hodnota | 365 kcal | 105 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
53,2 g
25,1 g |
15,3 g
7,21 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 5,32 SVJ | 1,53 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
16,4 g
9,78 g |
4,71 g
2,81 g |
Bílkoviny | 5,54 g | 1,59 g |
Sůl | 0,066 g | 0,019 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů