Čokochlebík s moruší - LC

Karolína

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Čokochlebík s moruší - LC

Nízkosacharidový dezert - nebe v puse:).

Postup přípravy

  1. Nejprve si ve vodní lázni rozpustíte Ghí spolu s čokoládou a mandlovým máslem, za stálého míchání spojiíte všechny ingredience a vytvoříte jednolitou hmotu, následně odstavíte z plamene a přidáváte všechny ostatní ingredience kromě moruší.

  2. kakao, kefír, kokos, vejce, vanilkový extrakt a jedlou sodu ručním mixérem vše důkladně spojte dohromady, nakonec do těsta přisypte moruše a ručně promíchejte.

    Těsto nalijte do chlebové formy a pečte na 180°C po dobu 45 minut.

  3. Chlebíček po vyndání polijte polevou, kterou si připravíte roztopením čokolády spolu s mandlovým máslem ve vodní lázni, nakonec posypte morušemi. Chuť hořké čokolády a sladkých moruší se skvěle doplňuje.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte