CIZRNOVÝ SALÁT S RÝŽÍ A LISTY ČERVENÉ ŘEPY

Vařím k běhu

CIZRNOVÝ SALÁT S RÝŽÍ A LISTY ČERVENÉ ŘEPY

Že jste nikdy nejedli listy červené řepy ? Velká chyba ! Jsou velice chutné, podobné mangoldu, či špenátu a obsahují obrovské množství cenných živin. Já jsem si letos při sklizni řepy pár balíčků listů pokrájela do mrazáku a mám na zimu zase o trošku více opravdových vitamínů zajištěno :)

Postup přípravy

  1. Na lžíci ghí osmahněte kousek cibule, po chvilce přidejte pokrájené listy červené řepy, nebo mangoldu (lze ale použít i špenát), osolte, dost opepřete, podlijte troškou vody a 7minut duste. Poté přidejte uvařenou cizrnu a rýži – množství cca 1:1 a vše dobře promíchejte. Na talíři zakápněte umeoctem a olivovým olejem. Opravdu výtečné jídlo

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte