Citronový cheesecake - LC

Aneta Schneiderová

Citronový cheesecake - LC

Báječný dort, osvěžující dezert...low carb bez cukru a mouky.

Děkujeme Anetě Schneiderové:

facebook.com/www.instagram.com/anetschneiderova/

Postup přípravy

  1. Na korpus si vše smícháte a rozprostřete do formy, já pekla v 21cm průměr na 160 stupňů cca 25 minut.

  2. Smetanu si vyšleháte, přidáte tvaroh a vymačkané citrony (pokud máte bio citrony, přidejte i kůru) a želatinu si připravíte podle návodu, přidáte do lžíci krému a poté vmícháte celé do krému. Navrstvíte krém na korpus a ještě ozdobíte a dáte do lednice odpočinout. Doufám, že bude chutnat a nezapomeňte mě označit❤️

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte