CIBULAČKA - nízkosacharidová

Celá já

Moje první LC cibulačka. Už tolikrát jsem ji chtěla vyzkoušet a ani nevím proč na to nikdy nedošlo. Samozřejmě jsem si ji udělala po svém, asi tak jako všechno moje vaření:))

CIBULAČKA - nízkosacharidová

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
cibule 4 kusy
máslo čerstvé 2 lžíce
voda 2 litry
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 2 špetky
chilli sušené mleté 1 špetka
ocet vinný bílý 1 lžíce
bobkový list celý sušený 3 kusy
vuřt, buřt, špekáček 100 g
vajíčka 4 kusy

Postup přípravy

  1. 4 hodně velké cibule na kolečka osmahnout na másle do zlatova. Zalít vodou (asi 2l) a ještě chvíli povařit. Na dochucení jsem použila sůl, pepř, chilli, cca lžíce bílého vinného octa a bobkový list.

  2. Jednu větší naběračku polévky jsem rozmixovala a přidala zpátky. Na pánvi osmahla špekáček (kdybych měla, dala bych asi spíš šunku). Místo toustíku volské oko, no a na sýr jsem úplně zapomněla, tak příště.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů