Chlupaté knedlíky - s cuketou a bez lepku

Oli

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Chlupaté knedlíky - s cuketou a bez lepku

Podávala jsem s kuřecím (vepřovým) na houbách a rozmarýnu, s uzeným a zelím by byly taky skvělé:)).

Jsou lehčí a stravitelnější než běžné, celiaci určitě zkuste!

Postup přípravy

  1. Brambory a cuketu (obojí očištěné) najemno nastrouháme, necháme odležet.

  2. Slijeme vodu, přidáme vejce, strouhanku, solamyl, sůl a lžící tvarujeme větší knedlíky.

  3. Zavaříme do osolené vroucí vody, vaříme asi 11 minut.

  4. Dáme do mísy se sádlem, promícháme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte