Chlebíček s kakaem, pudingovo-tvarohovou vrstvou a meruňkami

Jabli

Chlebíček s kakaem, pudingovo-tvarohovou vrstvou a meruňkami

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
vejce slepičí střední, m 2 kusy
hladká mouka špaldová 100 g
bílý jogurt 100 g
prášek proteinový, čokoláda 20 g
kakaový prášek, holandské kakao 10 g
kokosový olej 10 ml
kypřící prášek do pečiva 0,5 lžičky
cukr třtinový 1 lžíce
voda vlažná 100 ml
puding s příchutí vanilky, prášek 0,5 kusu
voda 250 ml
cukr třtinový 1 lžíce
tvaroh měkký, kostka 1 kus
meruňky 5 kusů

Postup přípravy

  1. Nejprve předehřejeme troubu na 180°C. V míse smícháme žloutky, jogurt, olej, vodu, mouku, protein, kakao, kypřící prášek a osladíme dle chuti. Z bílků vyšleháme sníh, který přimícháme ke směsi. Těsto nalijeme do formy na chlebíček (silikonové, popř. vymazané a vysypané) a dáme péct na

  2. Mezitím si připravíme druhou vrstvu. Puding uvaříme podle návodu (jen mléko nahradíme vodou), smícháme s tvarohem a osladíme. .

  3. Pudingovo-tvarohovou směs přidáme na kakaovou vrstvu a navrch poklademe nakrájené meruňky. Vše dáme péct na dalších cca 30-40 minut.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů