Chleba z domácí pekárny - LC

Oli

Někdy je lowcarb pečivo žádané a žádoucí... Děkujeme Veronice Říhové za recept :)

Chleba z domácí pekárny - LC

Suroviny pro 12 osob

Čeho Kolik
vajíčka 4 kusy
máslo čerstvé 50 g
mléko plnotučné 200 ml
mouka lněná 150 g
sůl 1 lžička
semínka směs 100 g
droždí sušené 1 kus

Postup přípravy

  1. Peču jako 1000g chléb na rychlý program (myslím 2:20h) na nejtmavší kůrku a chléb je vynikající.

  2. Po vychladnutí skladuji v sáčku v ledničce a do týdne sním, kolikrát i dřív. Pokud nemáte domácí pekárnu, pečení v troubě nemám vyzkoušené.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů