Ceviche
Peruánská specialita z bílé ryby
- 30m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
halibut grónský filet | 230 g |
limetka | 5 kusů |
cibule červená | 1 kus |
paprika čili pálivá | 1 kus |
koriandr čerstvý nať | 10 g |
Postup přípravy
-
Použít lze jakoukoli bílou rybu. Rybu nakrájíme na menší kostky, osolíme, smícháme s nasekanou chili papričkou a koriandrem, zalijeme šťávou z limetek, na vrch rozložíme cibuli nakrájenou na měsíčky a necháme 20 minut uležet.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů