Černá čočka beluga, opečená slanina, volská oka a kysané zelí
Oběd jako od babičky :)
- 30m
- 1 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
čočka černá, beluga | 150 g |
sůl | 1 špetka |
bobkový list celý sušený | 1 kus |
slanina anglická | 80 g |
vajíčka | 2 kusy |
kysané bílé zelí | 100 g |
Postup přípravy
-
Čočku přebereme, propláchneme a uvaříme se solí a bobkovým listem. Vyškvaříme si slaninu, na výpeku uděláme volská oka. Jídlo doplníme kysaným zelím.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů