Celozrnné linguine s rajčatovo houbovou omáčkou

Celozrnné linguine s rajčatovo houbovou omáčkou

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
rajčatová omáčka 200 g
žampiony čerstvé 150 g
pórek 20 g
česnek stroužky 5 g
cibule bílá 30 g
olivový olej 20 ml
rajčata cherry 100 g
oregano, dobromysl sušená 3 g
sůl 3 g
smetana rostlinná ke šlehání, šlehačka 100 g
bazalka čerstvá 30 g
olivy černé 50 g
sýr čedar, cheddar 100 g
těstoviny celozrnné 300 g

Postup přípravy

  1. Uvařím Linguine dle návodu na obalu . Mezitím v hrnci osmahnu cibulku, česnek a porek na olivovem oleji. Přidám nakrájené žampiony, rajčata na kousky a olivy .Smažím, dále přidám koření a bazalku a nakonec rajčatovou omáčku. Povařím a nakonec vmíchám smetanu. Osolím a opepřím a podávám na Linguine. Ozdobím čerstvou bazalkou a chedarem na kousky.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů