Celerové nočky - LC

Výborná lowcarb příloha k masu či sýrovým omáčkám. Děkujeme Janě Kvasnicové za recept :)

Celerové nočky - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
celer 350 g
mozzarella 1 kus
vajíčka 2 kusy
droždí lahůdkové sušené, tebi 1 lžíce
mouka lněná 1 lžíce
sůl 1 špetka
kurkuma mletá 1 špetka
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička

Postup přípravy

  1. Nastrouhanou mozarellu vymíchat s vajíčkama, přidat LSD, sůl, kurkumu, mouku, prdopeč...pak přidat odkapaný celer a pořádně zamíchat.

  2. Trouba na 180st, z těsta ve dlaních uválet nočky, na plech, cca 20min, pak nočky otočit a péct ještě cca 15min do zlatova.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů