Celerové nočky - LC
Výborná lowcarb příloha k masu či sýrovým omáčkám. Děkujeme Janě Kvasnicové za recept :)
- 45m
- 4 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
celer | 350 g |
mozzarella | 1 kus |
vajíčka | 2 kusy |
droždí lahůdkové sušené, tebi | 1 lžíce |
mouka lněná | 1 lžíce |
sůl | 1 špetka |
kurkuma mletá | 1 špetka |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Nastrouhanou mozarellu vymíchat s vajíčkama, přidat LSD, sůl, kurkumu, mouku, prdopeč...pak přidat odkapaný celer a pořádně zamíchat.
-
Trouba na 180st, z těsta ve dlaních uválet nočky, na plech, cca 20min, pak nočky otočit a péct ještě cca 15min do zlatova.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů