Celerové hranolky, sýr na pánev a zelenina - LC

Laduš

Tato úprava celeru mi chutná mnohem víc, než když jsou hranolky pečené v troubě.

Celerové hranolky, sýr na pánev a zelenina - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
celer 1 kus
sůl 0,5 lžičky
olivový olej 1 lžička

Postup přípravy

  1. CELEROVÉ HRANOLKY - celer jsem nakrájela na hranolky, které jsem krátce povařila v osolené vodě, asi tak 5 minut. Pak jsem vodu scedila, hranolky trochu osušila a vložila na pánev na rozehřátý olej. Ještě jsem je podle chuti trochu dosolila. Usmažila jsem je dozlatova a pak nechala okapat na papírových utěrkách.

  2. SÝR - podle návodu se má péct na suché pánvi, ale já přidávám trošku olivového oleje, pak je ta kůrka krásně křupavá. ZELENINA - polníček, rukola, okurka, cherry rajčátka, slunečnicová semínka, zakápnuto avokádovým olejem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů