CELEROVÉ HRANOLKY s MLETÝM MASEM ala BOLOGNESE

CELEROVÉ HRANOLKY s MLETÝM MASEM ala BOLOGNESE

Báječný rychlý nízkosacharidový oběd...variabilní chutě dle přidaného koření, ale dobré vždycky :)

Děkujeme Lucce Valchové za recept :)

Postup přípravy

  1. Nejdříve si připravíme hranolky tak, že očistíme celer, zbavíme ho vrchní slupky a nakrájíme na hranolky. Hranolky dáme do mísy, poprášíme je kurkumou a paprikou (poměr dle chuti), lehce posolíme a pokapeme olejem. Misku přetáhneme potravinářskou fólií a několikrát jí zatřepeme, aby se hranolky rovnoměrně obalily. Přendáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme do křupava.

  2. Během toho co se pečou hranolky, si na pánvi zhotovíme oblíbenou masovou směs.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte