Skvělý nápad na lowcarb "těstoviny"! Děkujeme Pavle Paradičové za recept :)
https://l.facebook.com/lowcarb_s_pajou
- 30m
- 2 porce
- středně obtížné
Postup přípravy
-
Celer najemno nastrouhat, zamíchat, rozetřít na pečící papír na tenkou placku. Upečeme dozlatova.
Větší cibuli a anglickou slaninu dáme na trošku sádla, promícháme fleky a zapečeme s vejci a smetanou.
Makronutrienty
51%
29%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 283 kJ | 747 kJ |
Kalorická hodnota | 67,5 kcal | 179 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
7,17 g
1,23 g |
19 g
3,26 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,717 SVJ | 1,9 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
2,82 g
0,822 g |
7,47 g
2,17 g |
Bílkoviny | 4,09 g | 10,8 g |
Sůl | 0,837 g | 2,21 g |
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 9. Celer a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů