Celerová placka s mozzarelou a kuřecím masem

Docela rychlý lowcarb oběd či večeře, moc dobrý a zdravý. Děkujeme Božence Vaculkové za recept :)

Celerová placka s mozzarelou a kuřecím masem

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
celer 125 g
mozzarella 125 g
sůl 1 lžička
česnek stroužky 2 kusy
vajíčka 3 kusy
kuřecí prsa 1 kus
sádlo 1 lžíce
cibule 1 kus
rajčata 2 kusy
paprika bílá 2 kusy
kořenicí směs grilovací koření 1 lžička
sýr gouda 50 g

Postup přípravy

  1. Nastrouhat 125g syrového celeru, 125g vody zbavené mozzarely, sůl, česnek, 3 vejce - vše smíchat. Rozetřít na pečícím papíru, péct na 180°C dozlatova asi 20minut.

  2. Na cibulce osmahnout kuřecí prso, přidat 2 rajčata, 2 papriky, okořeníme, nakonec posypat sýrem. Směs rozdělíme na placky a můžeme (a nemusíme) ještě dát zapéct chvilinku do trouby.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů