Caprese

Adéla Kábelová

Svěží letní svačinka. Pokud přidáte kousek kvalitního pečiva a zvětšíte trochu porci, může se jednat i o lehkou večeři.

Caprese

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
mozzarella, měkký sýr 100 g
rajčata 100 g
bazalka čerstvá 10 lístků
olivový olej 1 lžička
ocet balsamikový 1 lžička
sůl 1 špetka
pepř 1 špetka

Postup přípravy

  1. Mozzarellu a rajčata nakrájíme na plátky a poskládáme na talíř. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a basamikovým octem. Navrch pak ještě dáme lístky bazalky

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů