Candát s pohankovo-zeleninovým salátem

Adéla Kábelová

Candát s pohankovo-zeleninovým salátem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
candát obecný 300 g
pohanka 120 g
mražená zeleninová směs 200 g
olivový olej 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Pohanku uvaříme podle návodu na obalu. Na pánvi orestujeme na olivovém oleji osoleného a opepřeného candáta. Když je orestovaný z obou stran, přidáme mraženou zeleninu (měla jsem směs s hráškem, mrkví a květákem), přiklopíme poklicí a necháme 10 minut dusit. Poté odebereme candáta na talíř a do pánve k zelenině vmícháme uvařenou pohanku. A máme hotovo.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů