Candát s pohankovo-zeleninovým salátem
- 30m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
candát obecný | 300 g |
pohanka | 120 g |
mražená zeleninová směs | 200 g |
olivový olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Pohanku uvaříme podle návodu na obalu. Na pánvi orestujeme na olivovém oleji osoleného a opepřeného candáta. Když je orestovaný z obou stran, přidáme mraženou zeleninu (měla jsem směs s hráškem, mrkví a květákem), přiklopíme poklicí a necháme 10 minut dusit. Poté odebereme candáta na talíř a do pánve k zelenině vmícháme uvařenou pohanku. A máme hotovo.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů