
Všechny recepty pohromadě 👉 @hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Candát | |
---|---|
200 g |
200 g |
1 lžička |
1 lžička |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Pyré | |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
1 kus |
1 kus |
1 lžička |
1 lžička |
sýr parmazánového typu, strouhaný 10 g |
10 g |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Filety očistíme od případných kostí, nasolíme a napepříme. Opečeme dozlatova na másle.
-
Celer a mrkev uvaříme v osolené vodě doměkka. Rozmixujeme s máslem dohladka a dochutíme parmazánem a solí.
Makronutrienty
44%
46%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 275 kJ | 1 298 kJ |
Kalorická hodnota | 65,8 kcal | 310 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,55 g
1,54 g |
30,8 g
7,27 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,655 SVJ | 3,08 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
1,57 g
0,727 g |
7,4 g
3,43 g |
Bílkoviny | 6,93 g | 32,6 g |
Sůl | 0,991 g | 4,67 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů