Candát s bylinkovým chřestem a tzatziky

Lenny73

Lehký lowcarb oběd či večeře. Další nápady všeho druhu naleznete: https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=NGExMmI2YTkyZg==

Candát s bylinkovým chřestem a tzatziky

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
candát obecný 150 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
chřest bílý 150 g
máslo čerstvé 1 lžička
bylinky čerstvé směs 1 hrst
sůl 2 špetky
okurka 0,5 kusu
bílý jogurt smetanový 2 lžíce
česnek stroužky 1 kus
kopr čerstvý, koprová nať 1 snítka
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Filety očistíme od kosti, osolíme a opepříme. Na rozpálené pánvi s máslem zprudka osmahneme dozlatova.

  2. Chřest si oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Slijeme, přidáme máslo a bylinky a chvíli povaříme.

  3. Okurku nastrouháme a slijeme šťávu, přidáme zbytek ingrediencí a pořádně promícháme.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů