Burger bez housky s celerovými hranolky a zeleninou - LC

Laduš

Oblíbený burger v low carb verzi. :)

Burger bez housky s celerovými hranolky a zeleninou - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
hovězí mleté maso 500 g
sůl himálajská jemná 0,5 lžičky
pepř černý mletý 0,5 lžičky
česnek sušený / granulovaný 1 lžička
petrželka, petrželová nať 1 lžíce
žloutky 1 kus
celer 1 kus
olivový olej 2 lžíce
sůl 2 špetky

Postup přípravy

  1. Vše v misce jsem důkladně promíchala rukou a utvořila jsem koule. Z tohoto množství jsem měla čtyři. Hodně jsem rozpálila suchou pánev. Potom jsem teplotu snížila na střední, přidala lžičku sádla a vložila masové koule, které jsem zmáčkla na placku. Můžete obracečkou, já jsem si pomohla hrnkem. Smažila jsem z obou stran.

  2. Celer jsem nakrájela na hranolky. V pánvi jsem rozpálila olej, přidala hranolky, sůl a usmažila. Poté jsem je nechala vykapat v misce s papírovými utěrkami. Na talíři ještě mám cibuli na kolečka osmaženou na troše olivového oleje, salát Little Gem, cherry rajčátka, papriky a okurku jak čerstvou, tak sterilovanou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů