Bulgurový salát s cizrnou a rukolou

Jogínka

Bulgurový salát s cizrnou a rukolou

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
bulgur uvařený 150 g
cizrna, sterilovaná 120 g
rajčata cherry 150 g
rukola 20 g
Ume ocet 1 lžička
olivový olej 1 lžíce
pepř černý mletý 1 špetka
rostlinná alternativa majonézy, sojanéza 60 g

Postup přípravy

  1. Rukolu nakrájíme na měnší kousky (cca 3cm). Cherry rajčátka rozřízneme na polovic. V míse smícháme všechny suroviny dohromady, sojanézu přidáme naposled. Případně dochutíme. Podáváme s pečivem. Skvělá a rychlá večeře či odpolední svačinka.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů