Buchta z červené řepy

Romča

Se zakysanou smetanou chutná výborně :)

Buchta z červené řepy

Suroviny pro 8 osob

Čeho Kolik
kakaový prášek, holandské kakao 3 lžíce
xylitol 2 lžíce
voda 100 ml
vajíčka 3 kusy
sůl 1 špetka
xylitol 2 lžičky
soda jedlá 1 lžička
skořice mletá 1 lžička
červená řepa, předvařená 200 g
ořechy vlašské 1 hrst

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme kakaovou hmotu- do malého kastrůlku dáme asi 3-4 lžíce kakaa, 2-3 lžíce xylitolu a trochu vody-svaříme v hustou hmotu.

  2. V hluboké míse si ušleháme 3 celá vejce , přidáme sůl, xylitol, lžičku jedlé sody, mletou skořici, najemno nastrouhanou uvařenou červenou řepu ( 2 bulvy ) , nasekané ořechy, ,kakaovou hmotu a vše promícháme a dáme do vymazané formy ,kterou vysypeme kokosem. Pečeme na 180 stupňů asi 40 minut.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů