Bublanina - šlehačková , rychlá a výborná

Oli

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Bublanina - šlehačková , rychlá a výborná

Jenom zamíchat, třešně, šup do trouby :).

Trochu zdravější verze, avšak chutná jako nezdravá :))

Postup přípravy

  1. Jednoduše: vyšleháme vajíčka, cukr a šlehačku. Kdo zvládne, dá cukru ještě míň nebo zdravější verzi(stevie, xylitol, med...).

    Přišleháme sypké suroviny, případně přiředíme mlékem.

  2. Dáme na velký vysypaný plech, naklademe hojně třešní a pečeme asi 15 minut/200°C dorůžova.

  3. Vychladlý pocukrujeme (nebo raději ne) a nakrájíme na porce.

    Kdo je zvyklý dost sladit, může si přidat cukru, já volila záměrně málo.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte