Bryndzový koláč - LC

Vlastně nízkosacharidová pizza - chutná všem, obložíme tím, co kdo rád. Děkujeme Božence Vaculkové za inspiraci :)

Bryndzový koláč - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
brynza, měkký ovčí sýr 125 g
mandlová mouka 50 g
vajíčka 2 kusy
olivový olej 2 lžíce
slanina anglická 80 g
červená paprika 1 kus
česnek stroužky 2 stroužky
sůl 1 lžička
bylinky čerstvé směs 1 hrst

Postup přípravy

  1. Bryndzu vidličkou vyšlehat s vejci, přidat ostatní suroviny, zamíchat, vylít na vymazaný pečící papír, lžící rozetřít, péct na 180st 20 minut, podle chuti vyndat, posypat strouhaným sýrem a péct ještě do roztavení sýra. Výborné a syté jídlo :)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů