Bryndzový koláč - LC
Vlastně nízkosacharidová pizza - chutná všem, obložíme tím, co kdo rád. Děkujeme Božence Vaculkové za inspiraci :)
- 30m
- 4 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
brynza, měkký ovčí sýr | 125 g |
mandlová mouka | 50 g |
vajíčka | 2 kusy |
olivový olej | 2 lžíce |
slanina anglická | 80 g |
červená paprika | 1 kus |
česnek stroužky | 2 stroužky |
sůl | 1 lžička |
bylinky čerstvé směs | 1 hrst |
Postup přípravy
-
Bryndzu vidličkou vyšlehat s vejci, přidat ostatní suroviny, zamíchat, vylít na vymazaný pečící papír, lžící rozetřít, péct na 180st 20 minut, podle chuti vyndat, posypat strouhaným sýrem a péct ještě do roztavení sýra. Výborné a syté jídlo :)
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů