Bryndzovník - LC
Aneb lowcarb bryndzový koláč na bačovskú nôtu :), parádní recept od Siminky Simky, její další recepty na: https://instagram.com/chutne_chudni_lowcarb?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
- 30m
- 1 porce
- středně obtížné
- Evropská
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Párty
- Pečení
- Primal
- Regionální a krajové
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
brynza, měkký ovčí sýr | 125 g |
mandlová mouka | 50 g |
vajíčka | 2 kusy |
olivový olej | 2 lžíce |
sůl | 1 špetka |
česnek sušený / granulovaný | 1 lžička |
kurkuma mletá | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Vsetko zmiešaš, vyleješ na papier na pečenie a pečieš na 190/ cca 10-12 minut. Naložíš podla chuti a dopečieš dalších cca 15-20 minut. Dobrú chuť!
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů