Bryndzová pizza - LC
Oblíbená pizza v lowcarb verzi, dáme si co máme a chceme :) Děkujeme Zuzaně Uvírové za recept :)
- 30m
- 2 porce
- středně obtížné
- Evropská
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Párty
- Pečení
- Primal
- Regionální a krajové
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
brynza, měkký ovčí sýr | 125 g |
mandlová mouka | 50 g |
vajíčka | 2 kusy |
olivový olej | 2 lžíce |
šunka | 80 g |
sůl | 1 špetka |
česnek sušený / granulovaný | 1 lžička |
cibulka jarní, sečka | 2 kusy |
zakysaná smetana | 200 g |
pórek | 1 kus |
Postup přípravy
-
Vypracujeme těsto, rozetřeme na pečící papír a pečeme asi 15 minut/190°C Potom potřeme zakysanou smetanou a posypeme pórkem, pečeme dozlatova ještě asi 15 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů