BROWNIES - LC
Báječný čokoládový lowcarb dezert! Děkujeme Simince Simce za recept: Pre viac nápadov sleduj ma na mojom Instagrame 😘 https://instagram.com/chutne_chudni_lowcarb?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
- 30m
- 10 porcí
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Mixér
- Moučníky a dezerty
- Pečení
- Primal
- Recepty po babičce
- Snídaně
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 10 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
dýně Hokkaido | 400 g |
kokosový olej | 80 g |
vajíčka | 3 kusy |
kakaový prášek, holandské kakao | 85 g |
skořice mletá | 1 špetka |
kypřící prášek do perníku bezlepkový | 1 lžička |
erythritol, sukrin | 4 lžičky |
lesní ovoce směs mražená | 2 lžíce |
čokoláda hořká, 70 - 85% | 30 g |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžička |
smetana na vaření | 2 lžičky |
Postup přípravy
-
Tekvicu uvarím, mixnem až na štruktúru pyré, pridám zvyšné ingrediencie a pečiem cca 25- 30 minut/180 stupňoch. Pripravím si polevu z vysokopercentnej čokošky, trosku masla ghee, trosku smotany a koláčik pofrkám polevou.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů