Broskvová tvarohová zmrzlina
Broskví bylo hooodně, toto jedna z možností...a výtečná !
- 5m
- 8 porcí
- jednoduché
Suroviny pro 8 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
broskev | 16 kusů |
tvaroh měkký tučný | 1 kus |
citronová šťáva, čerstvá | 1 lžíce |
cukr moučka | 2 lžíce |
Postup přípravy
-
Broskve oloupeme, vypeckujeme a pokrájíme na kousky. Tyčovým mixérem rozmixujeme na hladkou hmotu, přimícháme tvaroh, citron a cukr.
-
Dle potřeby dochutíme, vložíme do misek či nádob na zmrzlinu a dáme zmrazit.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů