Bravčove plátky s dijon horčicou zo šampiňónmi a šalátom

MIMA

Šťavnaté maso a spousta barevné zeleniny - nízkosacharidový báječný oběd :)

Bravčove plátky s dijon horčicou zo šampiňónmi a šalátom

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřová pečeně bez kosti 2 kusy
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 2 špetky
hořčice dijonská 4 lžičky
vajíčka 1 kus
vepřové sádlo 2 lžíce
žampion 6 kusů
česnek stroužky 2 kusy
máslo čerstvé 1 lžíce
avokádo 1 kus
rajčata 1 kus
cibule červená 1 kus
polníček 2 hrsti
sůl himálajská jemná 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
avokádový olej 1 lžička

Postup přípravy

  1. Bravčové plátky si jemne naklepem, posolím, okorením a z obidvoch strán jemne potriem dijon horčicou a následne obalim v rozšľahanom vajičku, opekám na bravčovej masti cca 10 minut (podľa hrúbky mäsa).

  2. Mäso vyberiem a do výpeku dám šampiňóny (použila som mrazené) dusím cca 10minút, jemne posolím, pridám roztlačený cesnak, 1pl masla a hotovo.

  3. Na šalat som použila avokádo, rajčinu, červenù cibuľku, poľnìček him. soľ, mleté čierne korenie, citron.šťavu a avokádový olej.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů