Bravčove plátky s dijon horčicou zo šampiňónmi a šalátom

MIMA

Bravčove plátky s dijon horčicou zo šampiňónmi a šalátom

Šťavnaté maso a spousta barevné zeleniny - nízkosacharidový báječný oběd :)

Postup přípravy

  1. Bravčové plátky si jemne naklepem, posolím, okorením a z obidvoch strán jemne potriem dijon horčicou a následne obalim v rozšľahanom vajičku, opekám na bravčovej masti cca 10 minut (podľa hrúbky mäsa).

  2. Mäso vyberiem a do výpeku dám šampiňóny (použila som mrazené) dusím cca 10minút, jemne posolím, pridám roztlačený cesnak, 1pl masla a hotovo.

  3. Na šalat som použila avokádo, rajčinu, červenù cibuľku, poľnìček him. soľ, mleté čierne korenie, citron.šťavu a avokádový olej.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte