Brambory pečené v alobalu
Pro obměnu můžeme k bramborům do alobalu přibalit, tymián nebo rozmarýn, případně ochutit kmínem.
- 30m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
brambory konzumní pozdní | 2 kusy |
bílý jogurt | 150 g |
bylinky čerstvé směs | 1 hrst |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Brambory důkladně omyjeme, osolíme a opepříme. Každý brambor zvlášť zabalíme do alobalu, dobře utěsníme. Pečeme v troubě na 180ºC cca 30 minut, podle velikosti brambor. Po upečení vybalíme z alobalu, rozkrojíme a přelijeme jogurtem smíchaným s bylinkami.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů