Brambory pečené v alobalu

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Pro obměnu můžeme k bramborům do alobalu přibalit, tymián nebo rozmarýn, případně ochutit kmínem.

Brambory pečené v alobalu

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
brambory konzumní pozdní 2 kusy
bílý jogurt 150 g
bylinky čerstvé směs 1 hrst
sůl 1 špetka

Postup přípravy

  1. Brambory důkladně omyjeme, osolíme a opepříme. Každý brambor zvlášť zabalíme do alobalu, dobře utěsníme. Pečeme v troubě na 180ºC cca 30 minut, podle velikosti brambor. Po upečení vybalíme z alobalu, rozkrojíme a přelijeme jogurtem smíchaným s bylinkami.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů