Bramborovo-fazolový guláš v PH

Bramborovo-fazolový guláš v PH

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
olej řepkový 1 lžíce
cibule 1 kus
párky 100 g
paprika sladká mletá uzená 1 lžička
kořenicí směs grilovací koření 1 lžička
kořenicí směs gulášové koření 10 g
celer řapíkatý 1 stonek
brambory konzumní pozdní 4 kusy
hořčice plnotučná 1 lžíce
rajský protlak 2 lžíce
fazole bílé sterilované 400 g
fazole sterilované 400 g
jíška světlá 20 g

Postup přípravy

  1. Na pánvi si osmažíme cibulku a párek na kolečka.Přidáme uzenou papriku,gulášové koření a trošku gilovacího.Přendáme do PH,přikrájíme 1 stonek řapíkatého celeru,brambory na malé kousky,1 lžíci plnotučné hořčice a malý rajský protlak.Podlijeme vodou,promícháme.

  2. Po 2.5 h přidáme propláchnutou plechovku tmavých a světlých fazolí a dvě lžíce jíšky a necháme ještě 1 hodinu.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů