Bramborovo-fazolový guláš v PH
- 3h:40m
- 4 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
olej řepkový | 1 lžíce |
cibule | 1 kus |
párky | 100 g |
paprika sladká mletá uzená | 1 lžička |
kořenicí směs grilovací koření | 1 lžička |
kořenicí směs gulášové koření | 10 g |
celer řapíkatý | 1 stonek |
brambory konzumní pozdní | 4 kusy |
hořčice plnotučná | 1 lžíce |
rajský protlak | 2 lžíce |
fazole bílé sterilované | 400 g |
fazole sterilované | 400 g |
jíška světlá | 20 g |
Postup přípravy
-
Na pánvi si osmažíme cibulku a párek na kolečka.Přidáme uzenou papriku,gulášové koření a trošku gilovacího.Přendáme do PH,přikrájíme 1 stonek řapíkatého celeru,brambory na malé kousky,1 lžíci plnotučné hořčice a malý rajský protlak.Podlijeme vodou,promícháme.
-
Po 2.5 h přidáme propláchnutou plechovku tmavých a světlých fazolí a dvě lžíce jíšky a necháme ještě 1 hodinu.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů