Bramboráčky z dýně - LC

Bramboráčky z dýně - LC 1 další fotka

Oblíbené jídlo v lowcarb verzi, v čase dýní jistě stojí za vyzkoušení.

Děkujeme Sáře Oddfish za skvělý tip :)

Postup přípravy

  1. Nastrouhat neloupanou hokaido dýni, k tomu nastrouhat Haloumi sýr a parmezán (nemusí být), vajíčka podle množství, já dala 5, sůl, kmín, česnek, majoránku, lžíci lněné mouky a lžíci lahůdkového droždí nebo psylia, jinak se to trhá. Nechat 15 minut odstát.

  2. Smažit na sádle, lepší je lívanečník, lépe se to otáčí. Jelikož zelenina došla, chodím na trh jen v pondělí, tak k tomu jen vejce a gril hermelín.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte