Ideální nízkosacharidový dezert ke kávičče :)
Více inspirace: https://www.jidelniplan.cz/uzivatele/932
- 30m
- 10 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
200 g |
200 g |
100 g |
100 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
3 kusy |
3 kusy |
Krém | |
250 g |
250 g |
250 g |
250 g |
15 g |
15 g |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Kokos rozmixujeme v mixéru na moučku. Smícháme s ostatními ingrediencemi, nalijeme do formy (21x21 cm) s pečicím papírem a pečeme na 175 stupňů 15-20 minut. Po vychladnutí potřeme krémem a necháme odležet v lednici nejlépe přes noc.
Makronutrienty
25%
32%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 770 kJ | 770 kJ |
Kalorická hodnota | 184 kcal | 184 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
7,99 g
3,43 g |
7,98 g
3,43 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,799 SVJ | 0,798 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
13,3 g
9,73 g |
13,3 g
9,72 g |
Bílkoviny | 10,2 g | 10,1 g |
Sůl | 0,161 g | 0,16 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů