Bostonské fazole z pomalého hrnce
- 3h
- 4 porce
- jednoduché
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
cibule | 1 kus |
česnek stroužky | 4 kusy |
cukr třtinový | 1 lžíce |
worcestrová omáčka | 1 lžíce |
hořčice plnotučná | 1 lžíce |
sirup javorový | 2 lžíce |
skořice mletá | 1 špetka |
rajčatové pyré, passata | 100 g |
vývar zeleninový domácí | 200 ml |
maso uzené vepřové | 600 g |
fazole sterilované | 400 g |
fazole bílé máslové, velké sterilované | 400 g |
Postup přípravy
-
Do PH dáme na kolečka cibuli,4 stroužky česneku na plátky,1 lžíci Worčesteru,1 lžíci třtinového cukru,špetku skořice,1 lžíci plnotučné hořčice,2 lžíce javorového sirupu,100 ml rajčatového pyré,200 ml drůbežího,nebo zeleninového vývaru.Zamícháme a položíme na to uzené maso vcelku.
-
Po 2.5 h vsypeme 2 konzervy fazolí bez nálevu.Já dala jedny barevné a jedny máslové a necháme ještě půl h.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů