Bostonské fazole z pomalého hrnce

Bostonské fazole z pomalého hrnce

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
cibule 1 kus
česnek stroužky 4 kusy
cukr třtinový 1 lžíce
worcestrová omáčka 1 lžíce
hořčice plnotučná 1 lžíce
sirup javorový 2 lžíce
skořice mletá 1 špetka
rajčatové pyré, passata 100 g
vývar zeleninový domácí 200 ml
maso uzené vepřové 600 g
fazole sterilované 400 g
fazole bílé máslové, velké sterilované 400 g

Postup přípravy

  1. Do PH dáme na kolečka cibuli,4 stroužky česneku na plátky,1 lžíci Worčesteru,1 lžíci třtinového cukru,špetku skořice,1 lžíci plnotučné hořčice,2 lžíce javorového sirupu,100 ml rajčatového pyré,200 ml drůbežího,nebo zeleninového vývaru.Zamícháme a položíme na to uzené maso vcelku.

  2. Po 2.5 h vsypeme 2 konzervy fazolí bez nálevu.Já dala jedny barevné a jedny máslové a necháme ještě půl h.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů