- 3h
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
4 kusy |
4 kusy |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
2 lžíce |
2 lžíce |
1 špetka |
1 špetka |
100 g |
100 g |
200 ml |
200 ml |
600 g |
600 g |
Přidat | |
400 g |
400 g |
fazole bílé máslové, velké sterilované 400 g |
400 g |
Postup přípravy
-
Do PH dáme na kolečka cibuli,4 stroužky česneku na plátky,1 lžíci Worčesteru,1 lžíci třtinového cukru,špetku skořice,1 lžíci plnotučné hořčice,2 lžíce javorového sirupu,100 ml rajčatového pyré,200 ml drůbežího,nebo zeleninového vývaru.Zamícháme a položíme na to uzené maso vcelku.
-
Po 2.5 h vsypeme 2 konzervy fazolí bez nálevu.Já dala jedny barevné a jedny máslové a necháme ještě půl h.
Makronutrienty
58%
32%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 492 kJ | 2 024 kJ |
Kalorická hodnota | 118 kcal | 484 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
15,3 g
1,73 g |
63,1 g
7,13 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,53 SVJ | 6,31 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
2,6 g
0,987 g |
10,7 g
4,06 g |
Bílkoviny | 8,47 g | 34,9 g |
Sůl | 1,24 g | 5,11 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů