Borůvkovo-citrónová tvarohová zmrzlina

Kateřina Gallinová

Několik surovin, jednoduchý postup, perfektní výsledek. A spousta bílkovin. Není víc co dodat. Zmrzlina při tání nemá tendence téct, skvěle se hodí jako náplň do palačinek, například mozzarellových nebo vaječných.

Borůvkovo-citrónová tvarohová zmrzlina

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
mražené borůvky 250 g
citronová šťáva, čerstvá 2 lžíce
citrónová kůra 2 lžičky
erythritol, sukrin 2 lžičky
tvaroh měkký, kostka 250 g

Postup přípravy

  1. Do výkonného mixéru vložte zmrzlé borůvky, citrónovou kůru a šťávu, sladidlo a tvaroh. Vše dohromady co nejvíc dohladka rozmixujte a ihned podávejte. Co nesníte, zamrazte ve formičkách na nanuky.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů