Boloňské ragú

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Vaří se dlouho, ale výsledek za to stojí.

Boloňské ragú

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
hovězí mleté maso 250 g
rajčata sterilovaná, krájená, drcená 200 g
česnek stroužky 4 kusy
celer řapíkatý 1 stonek
mrkev 2 kusy
cibule 1 kus
tymián čerstvý 2 snítky
bazalka čerstvá 2 snítky
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 0,5 lžičky
vývar z kostí domácí 300 ml

Postup přípravy

  1. Všechnu zeleninu nakrájíme na drobno nebo nastrouháme. Přidáme maso, koření, rajčata a trochu podlijeme vývarem. Dusíme. Čím déle, tím je ragú chutnější. Servírujeme s těstovinami.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů