Bazalková polévka se sušenými rajčaty

Romča

Ráda zkouším něco nového a tato polévka nám moc chutnala .

Bazalková polévka se sušenými rajčaty

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
bazalka čerstvá 1 svazek
rajčata sušená v oleji 50 g
vývar zeleninový domácí 1 litr
sýr parmazánového typu, strouhaný 20 g
smetana na vaření 200 ml
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
slanina anglická 50 g

Postup přípravy

  1. Bazalku a sušená rajčata dáme do hrnce , zalijeme vývarem a krátce povaříme, pak rozmixujeme tyčovým mixérem . přidáme sýr a smetanu , prohřejeme , podle chuti dokořeníme solí a pepřem. Polévku ozdobíme opečenou anglickou slaninou a podáváme s opečenými krutonky.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů