Jednoduchý recept na vláčný a netradiční perník.
- 15m
- 10 kusů
- středně obtížné
Potřebné suroviny
300 g |
300 g |
50 g |
50 g |
40 g |
40 g |
30 g |
30 g |
protein sojový, sojová bílkovina 20 g |
20 g |
2 kusy |
2 kusy |
100 ml |
100 ml |
1 lžička |
1 lžička |
40 ml |
40 ml |
Postup přípravy
-
Batáty nastrouháme na jemno a v míse smícháme s ostatními ingrediencemi. Těsto nalijeme do formy a pečeme zhruba 40 minut.
Dobrou chuť.
Makronutrienty
58%
34%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 609 kJ | 422 kJ |
Kalorická hodnota | 146 kcal | 101 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
19,8 g
2,63 g |
13,7 g
1,82 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,98 SVJ | 1,37 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
2,75 g
0,809 g |
1,9 g
0,56 g |
Bílkoviny | 11,4 g | 7,88 g |
Sůl | 0,386 g | 0,267 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů