Banánový koláček s tofu krémem a ovocem

Jabli

Výtečný, rychle připravený a lehoučký koláček zcela bez přidaného tuku a jen s troškou medu !

Banánový koláček s tofu krémem a ovocem

Suroviny pro 8 osob

Čeho Kolik
banány 2 kusy
mléko rostlinné 100 ml
mouka pohanková 1 hrnek
kypřící prášek do pečiva 2 lžičky
vanilkový extrakt 2 g
tofu natural 380 g
mléko sojové, rostlinný nápoj 50 ml
med včelí 2 lžíce
ostružiny 1 hrnek

Postup přípravy

  1. Těsto: 2 banány rozmixujeme s 100 ml sojového (nebo jiného) mléka, přidáme hrnek pohankové mouky, dvě lžičky prášku do pečiva, špetku vanilky a těsto vlijeme do formy na koláč a dáme na 10 minut do trouby na 180°C předpéct.

  2. Náplň: 380g tofu www.lunter.com dohladka rozmixujeme s 5ti lžícemi sojového mléka a 2-3 lžícemi medu. Poté již jen lžící vmícháme hrnek ostružin (nebo jiného ovoce). Náplň nalijeme na předpečený korpus a dáme na 20-35 minut dopéct.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů