Bagely s řepnou pomazánkou

Lenny73

Výborné lowcarb pečivo, se zdravou pomazánkou dobře chutná i vypadá! Další fotky a postupy naleznete i zde: https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Bagely s řepnou pomazánkou

Suroviny pro 8 osob

Čeho Kolik
čerstvý krémový sýr 100 g
sýr eidam 45%, strouhaný 150 g
vajíčka 1 kus
mandlová mouka 5 lžic
kořenicí směs provensálské bylinky 1 lžička
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička
sůl 1 špetka
tvaroh měkký polotučný 250 g
majonéza 1 lžíce
červená řepa sušená v prášku 3 lžíce
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Vše si dáme mixéru a vypracujeme těsto, to nalijeme do formy na donut a pečeme na 180 stupňů do zezlátnutí (cca 15-20 minut, ale lépe kontrolovat a vyzkoušet špejlí propečení).

  2. Vše si smícháme dle vlastní chuti. Bagely si prokrojíme, ozdobně nastříkáme pomazánku a pochutnáváme si.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů