Babiččina sekaná

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Babiččina sekaná

Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce

    Cibuli nakrájíme a orestujeme nasucho na teflonové pánvi

    Papriku a jarní cibulku nakrájíme najemno

  2. Všechny suroviny v míse důkladně promícháme

    Vzniklou směs vložíme do silikonové formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 180ºC přibližně hodinu

  3. Tip

    Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborem.

    Pro zpestření můžeme do sekané přidat houby nebo žampiony, které ale musíme nejprve tepelně zpracovat. Buď povařit nebo nasucho orestovat na pánvi. Pak teprve přidat do směsi na sekanou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte