Avokádové pštrosí vejce - LC

Food by Heart

Na dnešním nízkosacharidovém jídle si moc pochutnáte! Budete nadšeni jako my, milovníci avokáda:)

Avokádové pštrosí vejce - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
avokádo 2 kusy
vepřové maso mleté 250 g
sýr eidam 30% 50 g
slanina anglická 200 g
sůl 20 špetek
pepř černý mletý 2 špetky
paprika sladká mletá 2 špetky
olivový olej 50 ml
sojová omáčka 1 lžíce
paprika sladká mletá 2 špetky
sůl 2 g
chilli sušené mleté 1 špetka

Postup přípravy

  1. NEJPRVE SI PŘIPRAVÍME MLETÉ MASO,KTERÉ OSOLÍME,OPEPŘÍME A SMÍCHÁME S TROŠKOU ČERVENÉ PAPRIKY.AVOCÁDO ROZKROJÍME ,ODSTRANÍME PECKU A DO OTVORU VLOŽÍME KOSTRKU SÝRA,NEŠETŘETE S NÍM,KLIDNĚ JAMKU KDE BYLA PECKA TROSKU LŽIČKOU VYDLABEJTE,SÝR SE TOTIŽ V AVOCÁDU ROZTEČE A JE ÚŽASNÝ!!!!

  2. SPOJTE OBĚ POLOVINY AVOCÁDA OPĚT K SOBĚ A OBALTE PĚKNĚ KOLEM DOKOLA MLETÝM MASEM, NA PEKÁČ SI PŘIPRAVTE PLÁTKY SLANINY JAK VIDÍTE NA VIDEU A PĚKNĚ JIMY AVOCÁDO OBALTE ZE VŠECH STRAN.NYNÍ JE ČAS DÁT TUHLE DOBROTU DO TROUBY,KTEROU JSME PŘEDEHŘÁLI NA 180 °C ASI NA 20-25 MINUT.

  3. MEZITÍM SI PŘIPRAVIME MARINÁDU : OLIVOVÝ OLEJ.ČERVENÁ MLETÁ PAPRIKA,SOJOVÁ OMÁČKA A CHILLI KOŘENÍ.ROZMÍCHÁME A POTŘEME TÍM OPEČENÉ VEJCE A VLOŽÍME ZPÁTKY DO TROUBY NA DALŠÍCH 15 MINUT A TEPLOTU ZVÝŠÍME NA 200C.POTOM VYNDÁME A MYSLÍM ŽE ZMIZÍ OKAMŽITĚ:-)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů