Avokádová zmrzlina

Kateřina Gallinová

Z ne zrovna tradičních surovin, přesto ale krásně krémová.

Avokádová zmrzlina

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
avokádo 2 kusy
citronová šťáva, čerstvá 4 lžíce
voda 300 ml
erythritol, sukrin 4 lžičky

Postup přípravy

  1. Avokáda rozpulte, vyndejte pecky a dužninu ze slupek vydlabte lžící a rozmixujte ji s citrónovou šťávou a zvoleným sladidlem rozpuštěným ve studené vodě.

  2. Avokádovou směs nalijte do zmrzlinovače a nechejte v něm za stálého míchání namrazit. Ihned podávejte nebo až několik dnů uchovejte v mrazničce.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů