Sytý lowcarb oběd :)
Další nápady nalezneš zde ⬇️🍀❤️😊
@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 25m
- 3 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Ragú | |
---|---|
500 g |
500 g |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
1 kus |
1 kus |
2 kusy |
2 kusy |
50 g |
50 g |
70 g |
70 g |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Placka | |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
50 g |
50 g |
2 lžíce |
2 lžíce |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Maso s cibulkou osmažíme dozlatova (vylijeme vyškvařený tuk), přidáme mrkev, salát, česnek, protlak, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
-
Vše dáme do mixéru a řádně rozmixujeme, rozetřeme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů dozlatova (cca 5-10 minut).
Makronutrienty
18%
35%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 805 kJ | 2 954 kJ |
Kalorická hodnota | 192 kcal | 706 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,54 g
0,906 g |
20,3 g
3,32 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,554 SVJ | 2,03 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
14,4 g
4,82 g |
52,6 g
17,7 g |
Bílkoviny | 10,7 g | 39,3 g |
Sůl | 0,617 g | 2,26 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů